torsdag den 20. februar 2014

GFU's hjemmeside er pt. nede!!!

Torsdag den 20. februar 2014.

Der er måske nogen af jer, der har prøvet at logge på Gedser Fuglestations hjemmeside i dag og opdaget, at siden er nede!   -   -   -   det er surt, når det sker, men der er en god forklaring på det:

Siden er hverken hacked eller virusramt, men den er for øjeblikket under flytning til en anden og forhåbentlig bedre server. Clausjannic og Thinus arbejder stærkt på sagen, men der kan desværre måske gå nogle få dage, før siden er oppe at køre på fuld styrke igen.

Men så er det en fordel, at vi kan informere ved hjælp af denne blog.

Life must go on! :-)

Udover kratrydningen i weekenden sker der lidt andre ting på Gedser Odde: Vi arbejder på at få etableret et vandhul i fårefolden til gavn for padder, insekter og fugle samt til evn. brug i formidling. Sidste år lovede vi at grave et prøvehul ned i ca. halvanden meters dybde for at se, om det kunne holde vand.

 
På grund af den meget varme og tørre sommer i fjor var det ikke muligt med håndkraft at arbejde sig ned gennem den cementhårde jord, så først i efteråret nåede vi ned i en dybde af 80 cm.
I går forsøgte jeg at komme længere ned, og efter et par timers hård og snavset slid er hullet nu 130 cm, de nederste 40 cm er blåler. I formiddags kiggede jeg til hullet, og der var mindst 30 cm vand, så det lover godt for et fremtidigt projekt.


Blog og fotos: Hans

Ingen kommentarer: