lørdag den 2. maj 2009

På det jævne . . . .


2. maj.
Var på pletten mega-tidligt og fik sat alle sejl til klokken kvart i fem, meget svag vind, men stadig fra nordøst. Allerede på 1. netrunde havde jeg slået gårsdagens 6 fugle med en enkelt, så det så OK ud. Desværre døde det meget hurtigt hen. Fik en gulspurv og en rødstjert samt nogle løvs og gærde-børger. Flere rødhalse fik også ring på, dem har vi ellers ikke set de sidste dage.
Gert mødte op kl. 6, men forduftede hurtigt til Kroghage, hvor Louis havde en sandsynlig stor sorthovedet måge, desværre på lang afstand. Forhåbentlig dukker den op igen en af de nærmeste dage. Årets første grå fluesnapper sad et kort øjeblik og sang fra det sydgående hegn, men forsvandt igen.
Per Bo dukkede pludselig op i stationshaven, og det varede ikke længe, før han fik øje på 2 hvide storke, der trak ud. Lidt efter kom Frants, netop hjemkommet fra Nepal, så der var nok at snakke om.
Ved 14-tiden gad jeg ikke mere, og dagens resultat blev 24 nymærkninger. Det bliver forhåbentlig til lidt mere i morgen, hvor vi holden åbent hus i anledning af "Skovens dag".
Tekst og foto: Hans Lind

Ingen kommentarer: