onsdag den 1. december 2010

Nybyvej 51. November måned 2010


Det har været lidt op og ned, i denne måned, nogen dage med få fugle og andre dage med over 30, men det er da blevet til lidt, 370 fugle ringmærket: Musvit 124 - Blåmejse 67 - Skovspurv 45 - Skovspurv/Gråspurv 1 - Solsort 4 - Grønirisk 46 - St. Flagspætte 2 - Bogfinke 44 - Fuglekonge 1 - Rødhals 9 - Kvækerfinke 7 - Sortmejse 5 - Dompap 9 - Spætmejse 1 - Gærdesmutte 1 - Lille Gråsisken 1 - Grønsisken 1 - Munk 1 ( meget sen fugl ) - Gulspurv 1.
Ialt 370 mærkninger. Jeg har aflæst 33 fugle, de 32 var egne fugle, men 1 svensk Blåmejse, havde fundet vej til haven.
Jeg er meget forundret over de mange nye Dompap i haven, til gengæld har der næsten ikke været nogen Gulspurve, er de virkelig gået til sidste år, eller vil de først komme, når de ikke kan finde mere føde, ude i det åbne land.
I de aller sidste dage i måneden, blev det også til ringmærkning af Lille Gråsisken og Grønsisken, de har godt nok hver dag fløjet over huset, men ikke før fundet vej til foderpladsen.
Mærkning af Munk, den 30/11 høre vel også til sjældenhederne, men alt kan jo ske her ude i skoven. Nu mangler jeg bare, at der også dukker Kernebider op, der har godt nok rastet 4 - 6 i de store Egetræer og Fuglekirsebær tæt på huset, men ind til videre kan de nøjes med knopperne derfra, men på et tidspunkt får de vel igen smag for Solsikkefrø, så jeg får mulighed for at få et par stykker i garnene.
Nu er det så blevet vinter, det bliver spændende at set hvad December kan give, af sjove fugle.
Benny.

Ingen kommentarer: