mandag den 19. maj 2008

GFU støtter de svage!

Det er kommet GFU for øre, at der i visse dele af landet er, så ekstremt få fugle at fange, at ringmærkerne nu er begyndt at importere fugle fra andre lande, for at der i det hele taget er noget at fange! I Gedser har vi jo masser af fugle, så vi syntes faktisk, at det er super syndt, at der er mennesker der er nødt til at synke så dybt, så idag valgte vi at støtte op om deres projekt og drog ud i landskabet for at se om vi kunne få aflæst nogle fasaner, og på den måde bidrage til at ringmærkningen kan fortsætte i de dele af landet, hvor der ikke er så mange fugle! :-)

Vi så en del fasaner på vores tur, men det var meget svært at se om de havde ringe på, så derfor diskuterede vi hvorledes vi kunne fange disse prægtige dyr og få dem tjekket! Efter lang tid lykkedes det at komme frem til en fornuftig aflæsningsmetode! :-)










Denne havde desværre ingen ringe:-) Foto: Jesper Brinkmann



Turen var iøvrigt også en god tur rent artsmæssigt, da vi både fik lille hakker, kærløber2, temryle3, dværgryle2, lille præst1, fiskeørn1, engsnarre1, græshoppes2 og pungmejse1.
Jesper









Foto: Gert Jeppesen

Ingen kommentarer: