fredag den 27. marts 2009

1. dag på jobbet


Igår ankom jeg til odden i blæse og regnvejr, og havde dermed ikke de store forventninger til dagens ringmærkning! Ved morgenstunden var det dog blevet en del bedre vejr, og ved netopsætning sad havens 2 natugler og tudede og kaldte løs!

På første runde sad der lidt solsort og lidt musvitter, og det lignede faktisk en ganske fin martsdag på odden! Ederfuglene væltede østover og i alt ca. 30.000 passerede odden idag!

Pludselig var haven også levende af blåmejser og i alt 37 fik ring på. Derefter kom der nogle kraftige frontbyger, og der gik stort set ingen fugle i nettene, dog blev 2 grønsiskner ringmærket!

Om eftermiddagen blev der fundet 1-2 sortstrubede bynkefugle ved Fyrvej 1, så jeg håber de sidder i stationshaven imorgen tidlig og hopper i mit net!

Alt i alt fik 76 fugle ring på idag, og dermed blev det året bedste dag rent ringmærkningsmæssigt, så en super start på mit ophold hernede!

Til aften kom Jens med familien og det bragte stor glæde hos den sultne ringmærker da de serverede en super lækker lasagne:) Tak for det:)

Imorgen ser det udemærket ud for ringmærkning på Gedser odde, så stay tuned!

Jesper
Foto: Hans Lind

Ingen kommentarer: