søndag den 31. oktober 2010

Nu er det rigtigt blevet efterår..

I går mærkede jeg 48 fugle på en ganske fin dag uden noget bemærkelsesværdigt.. Der var endda tid til at spise de basser som Per Bo Hansen så generøst havde medbragt. Jeg gav kaffen og vi fik en snak om "gamle dage" i blåvand... - Dengang der var havfugle til..
I dag har der ikke været tid til dagdrømmeri, tværtimod. Dagen startede med ca. 10 mærkninger af vindrossel og lidt solsorte. De første fuglekonger vimsede omkring og dagens 44 mærkninger af de små fjerbolde bidrog fint til at få tallene i vejret. Lidt op af formiddagen ringede Søren Klarskov for at fortælle, at han havde fanget en hvidbrynet løvsanger hjemme i haven. Nu må det da snart være tid til en af dem hernede også...
Om morgenen havde Jens Lind og Jørgen Munk lusket lidt rundt og kom forbi og spurgte om der var gang i biksen. - Der var fint gang i løjerne, og pludselig sad der 35 gråsiskener i det nye hejsenet. Efter at have tømt hejsenettet og et par andre kom Gert gående og sagde; " der hænger masser af fugle i det nye hejsenet"... - "Jamen, jeg har da lige tømt det", sagde jeg. Nå, endnu 40 gråsiskener kunne mærkes til glæde for DOF København, der kom forbi og fik set lidt fugle i hånden.
I alt blev der mærket 182 fugle på en rigtig fed efterårsdag på odden...

Dagens mærketal kan ses her.

GFU blog v./ Rune S. Tjørnløv

Ingen kommentarer: