lørdag den 28. august 2010

Endnu en super dag!




Dagen efter en stor dag bliver altid mindre god, og det gjorde dagen idag da også, men der var alligevel travlt ved nettene i de tidlige morgentimer. Det døde dog hurtigt ud, men dagens total endte på 356 fugle! Det er rigtigt flot for august! 61 munke idag er ny dagsrekord for stationen, og ligeledes er 2 græshoppesangere!

Op ad formiddagen fik jeg en pose overrakt med en fugl i, og stor var overraskelsen da jeg kunne hive en spætmejse op ad posen, da de andre ikke havde sagt noget om denne fangst. Spætmejse er sjælden på odden og meget sjælden i fangsten!

På obssiden var det også en super dag, da 16 fiskeørne, sort og rød glente samt vandrefalk trak over odden. Der blev desuden set en flok på 12 kjover, som sandsynligvis var lille, men de var for langt væk!

Eller blev dagen brugt på at nyde de dejlige flødeskumskager som Kjeld havde taget med herned! Vi fandt ud af at især svenskere er glade for disse kager:d Og så endda til morgenmad! Danskerne fulgte dog trop da de så at alt kagen var ved at forsvinde!

Jesper Brinkmann

Ingen kommentarer: