onsdag den 4. marts 2015

Det går fremad, men langsomt . . .

Endnu en morgen med koldt og blæsende vejr: En frisk sydvesten fra Østersøen sammen med max 2 grader og lidt sne på græsset fra aftenens nedbør gjorde ophold udendørs til en blandet fornøjelse!

 
I dag vil jeg kort beskrive oplevelserne (eller mangel på samme) på de enkelte netrunder:

Kl. 06.30: En solsort-han undslap F1 to meter før jeg nåede derhen, ellers intet!
Kl. 07.00: Så fik jeg den i F3, formentlig den samme, en flot adult fugl. Yderligere en solsort i N5, hvorimod årets første sangdrossel var på springtur fra Ø2, den skurk!!!


Kl. 07.30: Nu kører det: Aflæste en solsort hun, der var mærket her som 2k 21.4 2013. I N2 sad der tre grønsiskener, og en dompap kaldte fra en trætop lige i nærheden. Får jeg den i næste runde?

Kl. 08.00: Runden gav 2 musvitter, så det er ganske OK!
Kl. 08.30: Nul-runde, øv for den! God tid til kaffedrikning.
Kl. 09.00: Lige da jeg kom ud af døren, fløj der et par musvitter i H1, den ene var dog den første fra i morges.
Kl. 09.30: Endnu en musvit, som ser ud til at blive dagens topscorer. Længere henne på netrunden sad dagens første rødhals.
Kl. 10.00: Uha, endnu en nullert! Så må man kigge efter noget andet, og det gav en lille samling af gul bævresvamp på den ene sommerfuglebusk.

Kl. 10.30: Stadig tomt -  -  -  der sker vist ikke mere i dag.
Kl. 11.00: Lukkerunden gav en solsort-aflæsning: Mærket på GFU i går. Midt under lukningen kom der en sludbyge: Det var koldt for fingrene, sku’ jeg hilse og sige!

Today’s ringing:
Robin 1
Blackbird 2
Siskin 3
Great Tit 4

2 kommentarer:

Richard Donaghey sagde ...

Thanks for writing the ringing totals in English at the bottom! It would be nice to be able to continue to follow the blog after last years English posts!

Gedser Fuglestation sagde ...

We will try to remember that!

Regards Hans