lørdag den 20. september 2014

Feltud m.fl. på besøg

I går (19/09) blev der desværre ikke noget blog indlæg da vi havde travlt med flere ting bla. en stor middag tilberedt af Lau. Vi fik ringmærket 137 fugle heriblandt 3 spurvehøge og en ny Træløber (Certhia familiaris).
Ude på odden fik mange tilkomne set Mellemkjover (Stercorarius pomarinus), dog ikke så mange som rekord-dagen. Om aftenen kom Feltud, så der er godt med folk på stationen her i weekenden! Jeg har lovet at uploade nogle af alle mine dokuskud til DOFbasen så det vil ske i løbet af de næste dage.

I dag er gik meget godt med op mod 200 mærkninger! Heriblandt Stenpikker (Oenanthe oenanthe), Rødrygget Tornskade (Lanius collurio), Træløber (Certhia familiaris) og genfangst af begge de Rødtoppede Fuglekonger (Regulus ignicapilla), som vi fangede forleden.
På hukket har der været Rødstrubet Piber (Anthus cervinus), over stationen har der været to Hvide Storke (Ciconia ciconia) og Morten Kofoed Hansen har fundet Steppehøg (Circus macrourus) i Vesterhave!
Hvid Stork (Ciconia ciconia)1K Steppehøg (Circus macrourus)
Foto: Ib Jensen
Mange rovfugle er kommet meget godt i dag, specielt Rød Glente (Milvus milvus) og Lærkefalk (Falco subbuteo) er kommt godt ind over stationen.


Vindretningen skifter i morgen så vi regner med rigtig mange fugle i nettene. Denne gang er vi fire til det, så vi håber at kunne holde flere net åbne end de andre dage med vindskift.


Blog v. Andreas Bennetsen Boe


Ingen kommentarer: