torsdag den 4. september 2014

Skoleklasse og netreperation

Dagen startede med en stille ringmærkning, hvor alle nettene var oppe for at fange en fornuftig mængde fugle. Trods 38 beskedne mærkninger var der en 1k Rødrygget Tornskade (Lanius collurio) i blandt, det var spændende at prøve kræfter med sådan en første gang! Anders fandt også en overflyvende Rødstrubet Piber (Anthus cervinus) på runde, der at par minutter senere blev meldt ud på odden. Jeg nåede den ikke, men Anders har lovet at vi fanger en inden så længe...
Rødrygget Tornskade (Lanius collurio)
Senere kom en 5. klasse på besøg, som Hans og Gert viste rundt. Et fint arrangement hvor ungerne fik set Munk (Sylvia atricapilla), Løvsanger (Phylloscopus trochilus), Rødhals (Erithacus rubecula) og en Fuglekonge (Regulus regulus), som en af børnene genkendte før Hans fortalte det!
Eftermiddagen blev i dag brugt hjemme på at fikse nettene i fårefolden, som gerne skulle give lidt andre arter end vi ser inde i haven. Her til aften ankom Jesper til en god omgang lasagne, med hjemmedyrket chili. Det var en af de stærke, men han har det godt igen.

Blog v. Andreas Bennetsen Boe

Ingen kommentarer: