fredag den 5. september 2014

Shorts i september!

Østenvinden fortsætter, så idag var meget som de andre dage med 66 nymærkninger. Der var dog flere interessante heriblandt: Spurvehøg (Accipiter nisus), Rødrygget Tornskade (Lanius collurio), Skovsanger (Phylloscopus sibilatrix), Grå Fluesnapper (Muscicapa striata) og Hvid Vipstjert (Motacilla alba). Hvoraf de sidste tre blev nye mærkearter for mig. Den Hvide Vipstjert (Motacilla alba) blev den første fugl i de ny-opsatte net i fårefolden, de virker altså!

Hvid Vipstjert (Motacilla alba alba) 1k
Foto: Anders Odd Wulff Nielsen
Anders var skarp på runderne i dag og fandt både en overflyvende Gulirisk (Serinus serinus), der kaldte og en kaldende Lille Fluesnapper (Ficedula parva) i krattet for enden af Poststien.
Ude på odden har de i dag haft Hortulan (Emberiza hortulana) og Lille Kjove (Stercorarius longicaudus). Alt i alt har der altså været mange spændende fugle i området i dag!
Her til sidst på dagen har vi ryddet op på hele stationen i det gode vejr. Der er nemlig kommet kursister. Pernille, Johanne, Hans kommet som skal på ringmærkerkursus med Henning, Morten, Kim, Jennifer og Hans i weekenden. Vi skal prøve at tage et gruppebilllede for at udrede navneforvirringen!

Blog v. Andreas Bennetsen Boe

Ingen kommentarer: