tirsdag den 29. marts 2016

Haven er stadig fuld!

Det blev en lidt anderledes fordelt dag i dag. Der var virkelig mange fugle på de første runder, men så blev der meget stille længere oppe ad dagen. Vi nåede dog 64 mærkninger. Jeg synes det er ret godt at vi fortsat får så mange nye fugle, det er jo efter min information stadig det dobbelte af en gennemsnittet på en forårsdag her på GFU! Sjovt nok tog Jernspurv over i dag. for to dage siden da fuglene kom væltende, mærkede vi ikke en eneste, i går syv og i dag 18, som den mest talrige! De Rødtoppede fortsætter også og vi kunne således mærke både en han og en hun i dag. Jeg fik endda chancen for at fotografere dem sammen!
Rødtoppet Fuglekonge (Firecrest)

Der er stadig Sortstrubet Bynkefugl i fårefolden, men samtidig blæser det for meget til at få nettene dernede op, så vi håber der snart bliver lidt stille på Odden en af de kommende dage.

English recap:
There is still a lot of birds in the garden, although not as many as yesterday and the day before. 64 birds were ringed today, which is still double the average spring day at the station. Dunnock took over as the most numerous species and Firecrest kept coming with two new individuals ringed, we're going for the record!

Blog og fotos v. Andreas Bennetsen Boe

Total: 64

Gærdesmutte / Wren - 6
Jernspurv / Dunnock - 18
Rødhals / Robin - 11
Husrødstjert / Black Redstart - 1
Solsort / Blackbird - 2
Vindrossel / Redwing - 2
Gransanger / Chiffchaff - 2
Fuglekonge / Goldcrest - 9
Rødtoppet Fulgekonge / Firecrest - 2
Musvit / Great Tit - 3
Trølæber / Eurasian Treecreeper - 1
Bogfinke / Chaffinch - 5
Grønirisk / Greenfinch - 2

Ingen kommentarer: