lørdag den 12. marts 2016

Lidt nyt i haven.

Da vi stod op i morges var der helt vindstille i haven, virkelig fantastisk. Da det blev lyst var vandet også næsten helt blik, kun lidt krusninger, ingen bølger. Der var kommet lidt nye Solsorte (Blackbird) i haven og vi fik bl.a. mærket to flotte voksne hanner, der underholdt os rasten af dagen med at blive ved med at flyve i nettene. Der kom havgus ind over land og med den dykkede temperaturen lige to grader, selvom solen var stået op...
På en af runderne hørte både Laszlo og jeg en Gærdesmutte (Winter Wren) kalde, den første i haven i år. Vi blev enige om, at den kunne være sjov lige at fange, og på næste runde kunne jeg også pille den ud af nederste fag af et net. Vi glemte desværre at tage et billede af den, så i også kunne se den herinde, men mon vi ikke fanger en til inden så længe?
Da vi havde lukket nettene hørte vi Traner (Crane) et stykke væk. Vi prøvede at finde dem og fulgte kaldet til det var lige over os, men vi fik aldrig øje på dem i den lave sigtbarhed. Ederfuglene (Common Eider) er jo så småt begyndt at trække, men der var næsten ingen at se i dag så vi blev inde mellem runderne.
Vi har gjort en del rent inde på stationen, næsten den helt store forårsrengøring, som bliver spredt ud over weekenden her. Der er allerede meget renere!

Blog v. Andreas Bennetsen Boe

Total: 4

Gærdesmutte / Wren - 1
Solsort / Blackbird - 3

Ingen kommentarer: