onsdag den 27. juli 2011

Endnu en acro-dag

Havde forventet endnu en god dag idag, og blev da bestemt heller ikke skuffet da jeg gik de første runder! Igen idag dominerede kærsangerne fuldstændigt, og ialt blev der mærket 66 kærsangere idag! Udover dette var der også en imellem med en dansk ring som ikke er brugt her i Gedser. Efter de forløbige detaljer så skulle denne fugl være mærket et sted på Fyn sidste år!
En ornitolog fra Næstved var på besøg, og mens han var her kom en gammel hun spætmejse flyvende og gik i det nye hejsenet! Det er ellers sjældent at vi mærker spætmejser her i stationshaven!
Imellem netrunderne blev der slået lidt græs, da jeg er kommet håbløst bagud med dette på grund af al kratrydningen. Derudover er vores havetraktor nemlig holdt op med at ville slå græs, så vi har kun den lille maskine at slå med igen nu. Har du derfor en gammel havetraktor, som du bare skal af med, så vil vi meget gerne hører om det!
I alt blev der mærket 131 fugle i stationshaven idag, og en af de sidste blev efterårets 1. skovsanger. Det er altid en skøn fugl at fange!
Imorgen ser også ud til at kunne blive en okay mærkedag, selvom det dog skal blæse lidt mere desværre!
Jesper
Foto: Jesper

Ingen kommentarer: