fredag den 29. juli 2011

TAK for hjælpen!

Idag så i første omgang ud til at blive en stille og rolig dag på odden, men udviklede sig til at blive en fremragende dag! Det startede som sagt dårligt med regn fra morgenstunden, så ingen mærkning! Lidt hen ad morgenen kom Benny på besøg, så vi satte lige lidt net og fangede en løvsanger og en kærsanger inden vi igen lukkede på grund af regn. Vi gik derefter lidt igang med kratrydning. Hans og Gert kom så og tog også fat med kratrydningen samt andre sager der skulle ordnes. Frants ankom sammen med hans søn og datter og alle tre gik også igang med det hårde slid og slæb.
Op ad formiddagen ankom Rune også til stationen og trak i arbejdshandskerne! Der skete alt i alt en hel masse på odden idag, og man kan nærmest ikke kende haven længere:)
Vores gamle hejsenet fik også lov at suse mod jorden da Gert ikke tænkte nærmere over at der stod en pløk midt i brombærkrattet, da han gik med hækklipperen! Han mente selv at han fortjente 10 point for kunsten i at ligge den 5 meter høje stolpe helt lige ned! Vi andre var ikke helt enige i dette, men vi fik hurtigt rejst nettet igen og det eneste Gert herefter fik klippet var de planter han skulle - eller ja det vil sige han fik vidst også klippet ledningen over. Men til gengæld blev stierne han ryddede yderst flotte!
Så en STOR tak til alle der bidrog med arbejdet idag! Det var super dejligt, at nå så meget og især på en dag hvor vi ikke havde planlagt kratrydning!
Jesper
Foto: Jesper

Ingen kommentarer: