torsdag den 14. juli 2011

Sejler-dag

Natten til idag fik Gedser over 50mm regn, så det var en noget våd odde vi kunne stå op til. Vi havde dog tjekket vejrudsigten aftenen inden, så for første gang siden den 10. tillod jeg mig at sove lidt længere end til klokken 03.30, det var skønt!
Klokken 11 gik vi ud for at havobe i håb om lidt kjover, men desværre var det meget skuffende, da der stort set kun trak måger og skarver. 4 sortstrubede lommer i sommerdragt der kom kaldende lige over hovedet på os hjalp dog lidt på det hele.
Hvad der ikke var af havfugle var der til gengæld af mursejlere! Der var konstant flokke af mursejlere over odden og flere gange hang over 500 sejlere over stationshaven. Det samlede tal for hele dagen er umuligt at bestemme, men mellem 15.000 og 30.000 sejlere er der i hvert fald trukket forbi odden idag!
Om eftermiddagen stod den så nok en gang på kratrydning, og vi blev helt færdige med yderligere to netsteder samt begyndt på rydningen ved Ø7. F4 og Ø8 blev sat op om aftenen og de fik lov at være åbne en times tid hvilket gav en tornsanger og en gransanger. Derudover blev et kuld på 7 musvit-unger også mærket idag!
Imorgen bliver det igen skodvejr, men så er der tid til mere kratrydning!
Jesper

Ingen kommentarer: