onsdag den 19. november 2008

Velsignet besøg!
I dag eftermiddag onsdag den 19. november 2008 havde Gedser Fuglestation besøg af Sognepræst Søren Winther Nielsen og Biskop Steen Skovsgaard!
Mange emner blev vendt på dette korte eftermiddags besøg – men med trænede og passioneret lyttere var det en ren fornøjelse, at kort kunne fortælle om ringmærkningen af småfugle, Gedser Fuglestations historie, om Københavneren, der flyttede til Gedser grundet det rige fugle liv, om fårene der (igen i dag) var sluppet ud af indhegningen. Samt mange andre historier.


Og ikke mindst at lytte til biskoppens historie om uglen i skorstenen og Sognepræsten, der fandt et skelet i efeuen (af en ugle) og lytte til historien om den nyligt (i foråret) opsatte stærekasse hvor der allerede kom unger i kassen det første år! Og naturligvis beretninger om biblens mange fortællinger om samspillet mellem fuglene og menneskene.
I det hele taget et velsignet besøg – som kan skabe grobund for flere besøg og ikke mindst nye spændende kontakter.

Det var en sand fornøjelse - trods det bistre vejr, at kunne fremvise Danmarks måske flotteste fuglestation og Danmarks sydligst beliggende stråtækte hus.

Hans Lind & Louis A. Hansen takker for sognepræstens medbragte boller samt for deres besøg.

Ps om besøget vil kaste et sensationelt hit (=sjælden fugl) af sig må de nærmeste dage vise – velsignet føler vi da vi er blevet!

Ingen kommentarer: