lørdag den 30. maj 2015

En nul dag!


Ingen fugle blev ringmærket i dag på trods af en ihærdig indsats! Vinden var simpelthen for kraftig, og selvom det var muligt at finde nogenlunde læ nogle få steder i haven, rørte fuglene aldrig på sig. I sidste ende endte det med blot 2 aflæsninger af henholdsvis 1 Gransanger og 1 Havesanger i løbet af de 5 timer nettene var åbne. Ellers er der ikke meget at skrive om og det er nok bedre at gemme noget mere skriveplads til mere begivenhedsfulde dage.

Vinden skulle igen dominere i moren tidlig, men dog ikke helt så meget som i dag. Måske er der alligevel håb for at der kan ske noget. Ja, det kan da i hvert fald kun gå en vej fra i dag rent antalsmæssigt!

Tur langs det Falsterske Dige - Rastende Landsvaler og en fisker med sin fangst!


Eftermiddagen blev brugt til en tur op langs Det Falsterske Dige og rundt i Bøtø Plantage. Observationer herfra inkluderer 2 sy. Karmindompapper, 3 sy. Kærsangere, 1 sy. Skovsanger samt mange rastende svaler. Måske man kunne være heldig at finde en Rødrygget svale i blandt de mange blandede Land- Digesvaler. Dog så eller hørte jeg ikke noget usædvanligt denne eftermiddag.

Blog v. Johan H. Funder Castenschiold
 

Ingen kommentarer: