torsdag den 5. juni 2008

Et får i nød!




Endnu en østenvindsdag. Og endnu en dag uden fugle, dog var en karmindompap røget i nettet på anden runde. Derudover blev det kun til 7 andre fugle denne dag. Dog var der godt med liv på odden, da der var Grundlovsmøde ude ved Sydstenen, hvor også DOF og GFU havde en lille stand, så størstedelen af dagen blev brugt derude.

Ellers blev dagen brugt på en række andre beskæftigelser her på odden. Efter at vi er overgået til skovdistriktet har vi også fået opgaven at skulle holde øje med fårene hernede. Som det kan ses på vores hjemmeside har vi tidligere måtte hjælpe lidt til når fårene skulle have lam, og idag måtte vi så endnu engang i aktion, da et af disse søde men ufatteligt dumme lam havde valgt at stikke hovedet igennem hegnet og havde fået sat sig så godt fast at det ikke selv kunne få det ud igen. Det lykkedes dog forholdsvis hurtigt at få lammet fri, så det kunne løbe lykkeligt hen til sin ventende mor:-)
Til aften ankom Christian og Else Hjorth til stationen for at overnatte her og opleve en morgen på Danmarks smukkeste fuglestation:-)
Jesper Fotos: Gert Jeppesen

Ingen kommentarer: