lørdag den 14. juni 2008

Nogle stille dage




Juni måned har i den grad været en stille måned her på odden. Østenvinden har præget billedet, og fuglene er blæst til Blåvand og Skagen! Dog kan vi alligevel se tilbage på et rekordforår, så det lykkedes trods alt at følge op på det kanone rekord vi havde sidste år! Udover ringmærkningen i fuglestationshaven, så har Benny knoklet med garnene i sin have, og har efterhånden ringmærket imponerende 2400 fugle siden han begyndte at ringmærke i haven sidste år i september! Godt gået!

I stationshaven er der så småt begyndt at komme lidt 1k-fugle i garnene, og indtil videre er ungfugle af skovspurv, stær og hvid vipstjert kommet i notesbogen! En god dag har her i denne måned været en dag med 10 fugle, hvilket vidst siger det hele, men så er det godt at der er andre ting at tage sig til her på odden!

Forleden skulle vores får til frisør og have en hjælpende hånd til at fælde til sommerdragten! Samtidigt blev de nye lam øremærket alt imens hyrdehunden holdt opsyn med resten af flokken:)

Imorgen er min sidste dag på odden i denne omgang, men vender forhåbenlig tilbage igen når nettene skal til at bugne med rødhalse og fuglekonger!

Indtil da ønskes alle der har fulgt med på bloggen en super sommer!

Vi ses i Gedser!

Jesper
Fotos: Gert Jeppesen

Ingen kommentarer: