mandag den 15. juli 2013

Flere myrer end fugle


Dagen startede roligt ud, fuglene var knap vågnet da vi satte nettene op, men humøret var som altid højt. Morgenens total blev på 13 fugle, en lille håndfuld, men der gemte sig gode ting iblandt! I den spæde morgen fangede vi en Træløber og en Græshoppesanger, sidstnævnte kan bestemt betegnes som dagens hit.
Græshoppesanger 2K+
Træløber 1K
Vi lukkede nettene midt på formiddagen og kørte en tur til Bøtø Nor, hvor vi brugte halvanden times tid i de to fugletårn. For begges vedkommende første tur til Bøtø og bestemt ikke en skuffende tur. Fuglereservatet bød blandt andet på Temmincksryle, en meget flot Sortklire og en håndfuld Krumnæbbede Ryler i flotte sommerdragter.
Efter turen til Bøtø tog vi igen hjem og kort tid efter ankom Sebastian, som skal være her og ringmærke til d. 26. juli. Sebastian er forholdsvis ny, så det bliver forhåbentlig spændende og lærerigt for ham at være her.
Hen på eftermiddagen åbnede Anders og Sebastian nettene på ny og har ikke fanget andet end en enkel solsort med ring på. Men måske går der noget spændende i – man ved aldrig, og håbet må altid være der!

Inden aftensmaden måtte vi have fat i støvsugeren, for vi havde en lille myre-invasion i stuen! Flyvemyrer vrimlede frem, men vi fik brugt med dem. Og edderkopperne i hjørnet fik lidt mad. Så var alle glade!
GFU-blog v. Heidi Vibe Frederiksen
Foto: Anders Odd Wulff Nielsen 

Ingen kommentarer: