søndag den 21. juli 2013

Gæster fra syd og nord

Som lovet et lille indlæg om dagens forløb!
Vi havde som skrevet tidligere en dejlig varm morgen, med lav vind og ingen skyer. Sebastian måtte gå i seng efter at have kæmpet mod søvnigheden, så Anders og jeg klarede ringmærkningen det meste af morgenen. Vi havde pæne fangster, og nåede op på en dagstotal på lige omkring 70 fugle. Det sjoveste vi har haft fat i, i dag har været en Skovpiber og to Stære. Det blev i dag årets første Skovpiber.
 Skovpiber - 1K
 Stær - 1K, han
Heidi med Stær
Den lille station har været meget præget af besøgende på det sidste. Vi har haft en meget rar tysk cykelturist til overnatning fra fredag til lørdag, og i formiddags fik vi igen besøg. Denne gang dog et kortere visit, Klaus Malling Olsen og hans kompagnon kom forbi nu de alligevel var i området. Efter de var taget afsted igen kom Gert på besøg. Han var her denne gang for at aflevere Jesper Brinkmann, som skal være her på stationen indtil onsdag d. 24. Så nu huser Gedser Fuglestation 4 ringmærkere!
Og sidst men ikke mindst må vi lige nævne Louis Hansen, som kom forbi efter hans lange dag med havobservationer ude ved sydspidsen.
Heidi, Gert, Sebastian og Anders samlet til aftensmad i solen. 
Efter nu at have lukket de sidste net og ryddet lidt krat og lignende i haven er det tid til at ramme sengen for vi fire ringmærkere.

GFU-blog v. Heidi Vibe Frederiksen
Foto: Anders Odd Wulff Nielsen

Ingen kommentarer: