fredag den 7. oktober 2011

Besøg af Marielyst Højskole

Fredag den 7. oktober 2011.
For længe siden havde GFU lavet en aftale med Højskolen på Marielyst om en formidling, og det skulle have været i går med i dag som reserve. Pga. regn og rusk i går udsatte vi besøget til i dag. Det var tørvejr, men så er alt også sagt: 11 - 13 sekundmeter fra sydvest er ikke specielt godt, og første netrunde gav kun en aflæsning af rødhals. Næste runde gav også en rødhals, denne gang kunne den forsynes med ring - stort fremskridt!
Tredie tur ved nettene, umiddelbart før gæsterne ankom, gav først en bogfinke og derpå heldigvis en flot spurvehøg hun, så dagen var reddet. Efter lidt undervisning og en tår kaffe i mødelokalet gik vi alle rundt til nettene igen, og en gransanger, en munk og endnu en bogfinke kunne præsenteres for kursisterne.
Der var ellers vældig gang i små og større flokke af bogfinke, kvækerfinke og grønsisken, efterfulgt af en del spurvehøge.
Vi siger tak til Marielyst Højskole, det er som sædvanlig altid hyggeligt at have jer på besøg!
I eftermiddags ankom Jesper for at tage mærkningen i weekenden, og lidt senere fik vi besøg af nogle fra Lepidopterologisk Forening, der skulle lys - og sukkerlokke efter natsværmere. Spændende at se, hvad det kan give.

Blog v/Hans Lind

Ingen kommentarer: