fredag den 20. juli 2012

En lang gåtur

Endnu en dag hvor vi måtte sove længe. Regnen og blæsten fortsatte og først omkring middag klarede det op. Da opklaringen kom besluttede Heidi og jeg at gå en tur til Birkemose langs stranden. På turen sås en meget tillidsfuld Almindelig Ryle, 1 Småspove, store skalleslugere, Gråstrubet Lappedykker, 1 Rødrygget Tornskade samt et par hundrede stære.
Da vi kom tilbage til stationen havde Per åbnet nogle net, men det blev ikke til mere end 2 mærkninger og en håndfuld aflæsninger på de få timer regnen gjorde ophold. En genfangst af en Gulbug, mærket som en 1K, i haven i 2009, var det sjoveste.
Per havde om morgenen været inde i Gedser By at handle og havde med sig bragt en lækker lammekølle, som vi fik til aftensmad. Imens køllen med dertilhørende flødekartofler stod i ovnen, gik Heidi og jeg igang med at sortere og reparere net på loftet - det kan man godt bruge et par dage på at komme igennem.
Før solnedgang fouragerede to småspover i fårefolden, med det lokale kuld harekillinger, derfor besluttede vi at prøve lykken med ketcher og lys, senere på aftenen, men desværre uden held.



Blog v/Anders Odd Wulff Nielsen
Fotos: Heidi Vibe Frederiksen & Anders Odd Wulff Nielsen


Ingen kommentarer: