lørdag den 25. oktober 2014

En stille dag

Fra morgenstunden tog blæsten endnu en gang fat hernede på sydspidsen. Regnen bidrog også til det dårlige ringmærkningsvejr, så vi måtte udskyde standardmærkningen. Regnen holdt heldigvis, og vi fik sat nettene! Mærkningen blev gennemført uden regn. Det blev dog alligevel en lidt kedelig dag på fuglefronten, for vi fangede kun 11 fugle. Dog var 3 af dem Spurvehøge (Accipiter nisus), det var nu meget pænt.
Efterårsvejret er for alvor kommet til Gedser, og vi pakker os ind i blæsten, og håber på spændende fugle! Og så er der jo basis for at præsentere de udenlandske ringmærkere for danske indendørs-hygge-ting.

Eftersom dagen ikke kunne bruges på fugle, så gik Anders og jeg i køkkenet, og det hele endte ud i en god simre-ret med svinekæber, og dertil en fin kartoffelmos, som blev farvet flot lyserød af rødbeder. Alle var meget mætte, så svinekæber er vist godkendt ringmærkermad!

Vi sætter nu uret lidt tidligere pga. vintertiden, det betyder jo også, at vi må tidligere i seng! Jeg stempler ud for denne dag og så hører I nok (forhåbentlig) om noget mere spændende i morgen!

Blog: Heidi Vibe Frederiksen

Ingen kommentarer: