søndag den 19. oktober 2014

En velbesøgt fuglestation

Dagen startede lidt blæsende her på sydspidsen, og der var ikke mange fugle at spore i stationshaven. Den standardiserede periode gik alligevel fint uden for meget vind i nettene. Dagen bragte ikke mere end 95 fugle, så det blev en af de mindre dage i oktober.

Omkring solopgang ankom de første gæster for at lede efter den gråstrubede drossel. Til stor ærgrelse for de mere end 60 gæster, genfangede vi ikke fuglen. Stemningen var dog stadig god.
Fuglen blev altså ikke genfundet i dag, og de sidste gæster forlod stationen ved 16-tiden. Vi var heldige med vejret i løbet af dagen, for vi var vist stort set det eneste sted i hele det lille land, hvor regnen ikke har silet ned.
Al personale på Gedser Fuglestation takker for en vellykket dag! Vi takker for stor forståelse og respekt for de færdselsregler, som blev oplyst på dagen. 
Her til aften er Johanne ankommet. Hun har i år deltaget i ringmærkningskursus her på stationen, så det er jo dejligt allerede at se hende her igen! Johanne skal blive her et par dage og deltage i ringmærkningen.

Blog: Heidi Vibe Frederiksen 
Fotos: Anders Odd Wulff Nielsen 


Ingen kommentarer: