torsdag den 4. august 2011

Besøg hjemmefra

Idag var det igen ret dårligt vejr for ringmærkning ved Gedser Odde med vind fra en sydøstlig retning. Asbjørn var mødt op fra morgenstunden, for at tage billeder af ringmærkningen til avisen og Annemette Hammer stødte til lidt senere sammen med sin datter.
Fuglene havde også opfattet, at det ikke var det bedste trækvejr, så der var ikke den store gevinst i nogle af nettene.
Der var dog igen en del vipstjerter på folden og der blev da også mærket både en hvid og en gul mere, og lidt senere hang der også en landsvale. Efterårets anden gulspurv kunne og påføres en ring. Ialt blev 38 fugle mærket idag.
Lidt op ad formiddagen ankom mine forældre og min ene lillesøster også til stationen. De var med på et par runder og selvom vejret ikke var med os idag, synes de dog at området var utroligt flot og lækkert.
Til middag lukkede jeg nettene og kørte med dem til Marielyst og spiste en dejlig frokost.
Gert var forbi med nogle flere skilte, som blev sat op i haven.
Om eftermiddagen kiggede Rune og vores nabo Henrik på havetraktoren, og Henrik viste endnu engang, at han er guld værd, for efter lidt drejen på skruer og møtrikker, så slog vores plæneklipper pludselig græs igen! Det er en utrolig lettelse, for selvom man føler, at man går med håndskubberen dagen lang, så så det ikke ud som om, at man kom nogen vejne!
Vi ønsker os dog stadig en ny havetraktor, da den gamle nok ikke holder ret længe, så har du en stående, så kontakt os endelig!
Jesper

Ingen kommentarer: