lørdag den 16. juli 2011

Lille flag i garnet


Posted by PicasaIdag var der så kratrydningsdag på odden, og vi mødtes 6 mand og gik i krig med at nedrive det gamle skur bagerst i haven, da der her skal bygges et nyt rum til ringmærkning! Arbejdet skred hurtigt fremad og hurtigt var skuret hevet ned. Nettene var også oppe under hele dagen og bød på en del lækkerier! En af de første fugle i nettet var en karmindompap, så denne fik påsat den sidste lyslogger! Nu skal vi så blot vente og håbe at en af de 10 fugle vender tilbage til næste år!


Endnu en karmindompap blev desuden mærket idag, denne dog en 1k! Flere andre sjove fugle blev også mærket idag bl.a. stenpikker2, husrødstjert, hvid vipstjert, træløber og stillits. Dagens fugl blev dog fanget i Ø8, da en 1k lille flagspætte fandt dens vej til netmaskerne. Det er kun 2. gang at denne art mærkes på stationen, men sjovt nok også 2. gang i år!

Det er første gang jeg oplever arten i hånden og nej hvor er den dog lille! En familie der var på besøg i haven fik også set spætten i hånden til deres store glæde!

Imorgen fortsætter arbejdet med kratrydning, så vi kan blive klar til sæsonstart 20. juli!
Jesper
Foto: Gert Jeppesen

Ingen kommentarer: