søndag den 10. juli 2011

Store havedag

Idag var det så igen blevet tid til at rive teltpælene op og drage mod Gedser odde. Jeg mødtes med Benny i Nykøbing, og han var så flink at give mig lift resten af vejen til odden. Inden da nåede vi dog at finde 4 stormmåge-unger som selvfølgelig blev ringmærket. På odden var Rune og Louis allerede i fuld sving med dagens gøremål.



 Louis malede vores nye netstolper og Rune klargjorde genopførelsen af det hejsenet, vi satte op sidste sommer. Det er nemlig sådan, at man altid finder på forbedringer der kan lette arbejdet i hverdagen, og Rune er super til at udtænke den slags småting, som gør det hele så meget lettere!
Jeg smed taskerne og trak i arbejdstøjet og gik igang med buskrydderen. Om eftermiddagen var krattet omkring hejsenettet så klargjort og vi kunne sætte nettet op. Det kom til at fungere super godt!



Om eftermiddagen satte vi også de 5 net op som står tilbage i haven, og der var faktisk rigtigt pænt med fugle i haven! En af de første fugle der havnede i nettet var en 2k han karmindompap, så denne fik påsat lyslogger, som led i projektet! I alt blev der mærket 13 fugle og aflæst 3, men til gengæld af 11 forskellige arter!
Til aftensmad fik vi lavet os en kanon lasagne, men faktisk smagte og duftede den lidt for godt! For da jeg skulle ind i huset om aftenen, kom der pludselig en grå kat strygende ud mellem benene på mig, så den har altså ikke kunne modstå den fristende duft!


Imorgen håber vi at få klargjort endnu et stykke af haven, men det hjælper nok først for alvor når der er kratrydningsdag hernede den 16.-17. juli - kom gerne og giv en hjælpende hånd!
Jesper
Fotos: Louis

Ingen kommentarer: