fredag den 10. august 2012

Endnu en god dag

Idag var vinden svagere end igår og fra nordvest igen, så der var håb for endnu en god dag. Blandt de første fugle i nettene var der en fin græshoppesanger samt en nattergal og nattergalen fra forleden kunne aflæses. Daniel Palm kiggede ned og gik med på netrunderne. Han var kun lige ankommet før vendehalsen fra den 7. august kunne aflæses, og den gav fin opvisning, mens vi havde den i hånden.
Mærkningen døde ret hurtigt ud, men der kom dog stadig lidt fugle hen over dagen og i alt endte jeg på 112 mærkninger idag.
Gert var nede og lave lidt praktisk arbejde og "fødselsdagsbarnet" Hans kiggede også ud med barnebarnet.
Gedser fuglestation har desuden igen fået et plejebarn. Igår fik vi to forskellige opkald om en svag fiskehejre og sent igår aftes kom Hans så ud med fuglen. Det viste sig at være en stor unge, som nok bare ikke har fået nok at spise, så nu er der indkøbt lakse- og silde-stykker, som den gladeligt spiser. I håbet om at den en dag ender som en "gammel hejre" opkaldte Daniel den efter en anden gammel hejre. Dermed bærer den nu navnet Pia Kjærsgaard!

Pia K. klar til sin aftensmad som idag bestod af laks
Imorges loves der endnu engang svag nordvest, som drejer til nordøst sidst på natten. Så mon ikke vi får en ny bunke fugle imorgen?
Jesper

Ingen kommentarer: