lørdag den 14. maj 2011

Fin morgen med Tyskland i sigte

En vindstille morgen med en flot solopgang og næsten havblik. Tyskland var i sigte og stod meget klart aftegnet i horisonten. Overraskende at det alligevel er så tydelidt at se på trods afstanden derover . 19 nymærkninger blev det til i dag: havesanger 3, tornsanger 8, jernspurv 1, solsort 1, gærdesanger 1, munk 1, gransanger1, løvsanger 3. Ikke noget specielt overraskende i det! En del aflæsninger kunne også noteres. Louis var herude fra morgnen af for at og optage fuglestemmer og lidt senere rydde noget krat i haven, som der bliver ved med at være noget tilbage af og som synes umuligt at blive færdig med.

Havetraktoren skulle have ordnet nogle ting, så Rune og jeg fik indstillet gas-kablet og gas-spjældet. Det bevirker at den nu kan gå fra lave omdrejninger til høje omdrejninger. Noget der ikke virkede ordentligt før! Olien fik vi også skiftet, dog vat det besværligt, da hovedet på bundproppen var blevet drejet helt og aldeles af led, så det var umuligt at få en skruenøgle på den. Men efter at have prøvet os frem med fil og rørtang lykkedes det endeligt!

Gert kom op ad formiddagen også ud til stationen, og fortalte vidt og bredt om verdens tilstand og om hans snarlige Afrika tur! Rune og Louis tog ved tolv tiden en tur til Nykøbing F. for at se på forskellige ting, blandt andet til hejsenettet, der jo jævnligt skal ses efter og holdes i orden, så det er klar til at fange fugle!
Johan       

Ingen kommentarer: